Delatnosti

 
 

Edukacija

Microsoft Partner

CompTIA Authorized Partner

Instruktori kompanije IQ Education Center u svom više- godišnjem iskustvu imaju nekoliko desetina hiljada održanih časova i do sada su sa uspehom obučili više hiljada polaznika. Pored iskusnog visokostručnog kadra IQ Education Center poseduje i najmodernije opremljene prostorije za predavanja, kao i mobilnu učionicu čime osim usluge kvalitetne informatičke edukacije pruža i odlične uslove za praktični rad polaznika. Osim časova teorijske i praktične nastave u brojnim situacijama u protekloj deceniji uspešno smo učestvovali u promocijama najmodernijih informacionih tehnologija na raznim seminarima i javnim predavanjima. Detalje možete pogledati na stranici Edukacija.

 

Sertifikacija

Certiport Authorised Testing Centre

Prometric Authorized Testing Center

Pearson VUE Authorized Test Center

Kroz zastupništvo za sve najeminentnije svetske sertifikacione ustanove i pokrivenost sertifikacije za sve IT kompanije na svetu IQ Education Center je uspešno sproveo više hiljada ispita. IT sertifikacijom smo, pokazalo se u praksi, omogućavali poslodavcima da izdvoje i lakše odaberu kandidate za zaposlenje ili da povećaju efikasnost zaposlenih u radu uz zadovoljnog radnika kome je omogućen napredak. Takođe smo omogućili kompanijama koje sertifikuju svoje zaposlene da ostvare partnerstva sa vodećim svetskim IT kompanijama kroz sticanje standarda i kompetencija. Na kraju smo omogućili samim kandidatima da stičući sertifikate i zvanja povećavaju svoju efikasnost, uvećavaju svoje šanse za zaposlenje i dobijaju kredibilitet za svoje radne sposobnosti. Detalje možete pogledati na stranici Sertifikacija.

 

Outsourcing

Kroz širok spektar usluga koje spadaju u našu delatnost outsourcing malim, srednjim i velikim preduzećima, organizacijama i državnim ustanovama pružamo kompletno održavanje informacionih sistema i mreža. Među mnogobrojnim uslugama iz ove kategorije nalaze se: konsalting, tehnička podrška, backup&recovery, unapređivanje postojećih i implementacija novih komponenti sistema, pisanje i sprovođenje bezbednosnih procedura itd. Od velikog broja usluga se izborom pravi namenski model za svakog klijenta i potvrđuje se ugovorom. Nezaobilazna usluga koja daje bazičnu ozbiljnost jednom IS je vođenje potpune detaljne dokumentacije. Posebno bismo izdvojili usluge monitoringa, proaktivne zaštite i rešavanja i otklanjanja security problema jer pretnje po bezbednost rastu kako po pitanju učestalosti, tako i po pitanju ozbiljnosti. Detalje možete pogledati na stranici Outsourcing.

 

Projektovanje i implementacija rešenja

Panduit Consulting & Projecting

CompTIA Network+ Implementing

IBM Partner

Microsoft Partner

Delatnost na koju smo posebno ponosni odnosi se na projekovanje, implementaciju i podršku za rešenja koja mogu predstavljati ceo informacioni sistem, jedan njegov deo ili nadogradnju za postojeći. Oblasti kojima se bavimo na tom polju su u potpunosti u skladu sa najmodernijim trendovima u svetu informatike kao što su Borderless Network, On Demand Self-Service, Bring Your Own Device ili Device Proliferation:

Za većinu pomenutih oblasti nudimo i rešenja po principu “ključ u ruke”. Detalje možete pogledati na stranici Projekti.

 

Servisni centar

CompTIA Authorized Service Center

IQ Education Center u svom sastavu ima jedini CompTIA autorizovani servis u našoj zemlji što podrazumeva međunarodno sertifikovane tehničare i servisere koji mogu otkloniti svaki kvar Vašeg računara, štampača, skenera ili multifunkcionalnog uređaja bilo da je u pitanju sofverski, hardverski ili mrežni problem. Detalje možete pogledati na stranici Servis.

 

Leave a Reply