Zašto baš mi

 

Dva rešenja istog problema

 

Svaka organizacija kada dostigne određeni nivo ozbiljnosti u svom poslovanju susreće se sa suštinski istim pitanjem: na koji način da formiramo svoj informacioni sistem i ko će njime upravljati?

 

Informacioni sistem mora biti dobro osmišljen radi svoje funcionalnosti, efikasnosti, mogućnosti nadograđivanja i unapređivanja usled rasta organizacije, od opšteg projekta sistema i načina njegovog funkcionisanja pa do detalja kao što su koje računare i štampače treba nabaviti. Naša firma Vam može u potpunosti rešiti ovaj problem kroz širok spektar usluga koje nudimo kao što su: projektovanje informacionog sistema i mrežne infrastrukture, implementacija i konfiguracija kako fizičke (pasivne) tako i aktivne mreže, postavljanje i konfigurisanje svog hardvera, od raznih servera pa do pojedinačnih radnih stanica, potpuni konsalting u svim fazama izvršavanja projekta itd.

 

Drugi podjednako važan deo problema je ko će upravljati informacionim sistemom i održavati ga. Postoje dva metoda za rešenje ovog problema a to su: InhouseOutsourcing. Pojam Inhouse se odnosi na rešenje problema tako što će se oformiti IT sektor unutar organizacije koji će se baviti informacionim sistemom. Outsourcing se odnosi na rešavanje problema “spolja” tako što se angažuje određena firma koja će se baviti održavanjem Vašeg informacionog sistema. Za bilo koje rešenje da se odlučite IQ Education Center je pravi partner za Vas. Kao jedan od lidera IT edukacije i sertifikacije možemo Vam obučiti celokupan IT sektor ili preporučiti adekvatne stručnjake koje možete zaposliti. Kroz ogromno iskustvo u svim vrstama IT Outsourcing usluga mi možemo biti ta firma koje će “spolja” održavati Vaš informacioni sistem.

 

Smatramo da je naša najbolja preporuka veliki broj zadovoljnih klijenata neke od kojih možete videti na stranici Reference.

 

Leave a Reply